Korte kettingen

Blauwgrijze ketting met taupetinten, zeer licht. Gemaakt van hoogwaardig resin. Prachtige tinten, vooral als je de ketting tegen het licht houdt.

Ketting met 3D-kralen in groen-/bruin-/beigetinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kralen aan een groene rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Kralen uit eigen atelier in turquoise, koningsblauw, wit, etc. Aan koningsblauw rubber ketting. Let op de techniek van de diverse kralen; elke kraal is uniek, een plaatje.

Ketting van handgemaakte kralen in grijs/greige tinten, prachtige, bij elkaar passende tinten: grijs, blauw, bruin. Aan transparant rubber met craquelé glaskralen.

Ketting van zwart rubber met zilvermetalen magneetslot, half mat, half glans. Door Bijouteria aangekocht.

Ketting van pastel turquoise, bruin natuursteen en glas, met koperkleurige metalen opengewerkte kralen en met kleine turkoois buiskraaltjes..

Groene ketting van aventurijn, jaspis, parelmoer, kokos en glas. Diverse, zachte tinten als taupe, zachtblauw, terra, groen en champagne. Niet alleen mooi bij groentinten, maar ook bij lichtblauw, ecru, wit, grijs etc. Leuk als set met armbandjes ARgr012520. 

Ketting in regenboogkleuren van Polaris-schijfkralen, metalen schijfjes en buisjes in mooie, frisse kleuren. Heel goed te combineren!

Ecru/camelkleurige ketting van prachtige gegolfde kralen. Preciosa, facet, Swarovski kubusjes. Leuk samen met oorbellen OBec013020 en armbandjes ARec013020.

Lenteketting van handgemaakte glaskralen met aventurijn. Zachtgroen, lilatinten, witte kralen, etc. In eigen atelier gebrande kralen. Aan zachtrgroene zijden ketting. 

Ketting met 3D-kralen in fuchsia, aubergine en ecru. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kubus-kralen aan een witte rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Volle, lichte ketting in bruin/goud/kopertinten. Meerdere rijen, afgewerkt met bijzondere kralen. De magneetsluiting is zo mooi, dat je de ketting zowel met slot, als met de rijen kraaltjes voor kunt dragen.

Ketting met 3D-kralen in warme bruintinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kralen aan een brons metalen ketting met magneet. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Ketting in diverse bruintinten, met heel veel glazen kubuskralen. Prachtige , warme tinten. Heel licht. De ketting is gehaakt met metaal koperdraad, dus heel sterk.

Ketting van snake chain met epoxy hanger in groentinten. Prachtig in al haar eenvoud. Door Bijouteria aangekocht.

Ketting met grote, ovale, gevlamde agaatkralen, aparte jade kraaltjes in soort kruik-vorm en carneool chips. Fraai bij bruintinten, zwart, rood, terra, donkergroen, ecru, etc. (Heel mooi bij het herfstype; mocht je een keer een kleuradvies willen, neem dan contact met me op).

Zwart-witte ketting van glas en parelmoer. Mooie, gegolfde kralen, kralen met ziwart-wit motief, etc. Leuk met armbandje ARzw012820.

Ketting van snake chain met epoxy hanger in koraal/champagne-tinten. Prachtig in al haar eenvoud. Door Bijouteria aangekocht.

Trendy ketting van landscape jaspis in mauve, grijs, paarstinten en meerdere aardetinten. Prachtige tekening van de jaspis.

Ketting van DZI agaat met glas, in groen- en bruintinten. Afgewisseld met kleine turkoois kraaltjes en afgewerkt met een echt zilveren slotje. Let op de prachtige tekening van de agaatkralen! Zo mooi!

Grijsgroene ketting van glaskralen uit het eigen atelier van Bijouteria. Afgewisseld met transparante craquelé kralen. Tinten: grijs, groen, blauw, ecru, etc. Deze ketting past zo mooi bij heel veel kleding.

Ketting van mat Afrikaans turquoise met natuursteen in druppelvorm. Diverse tinten turquoise/petrol.

Okergele ketting van schitterend druzy agaat in mooie kleur geel.  Met glaskralen in facet, kubusjes, etc. Armbandje kan erbij worden gemaakt.

Ketting van natural agaat in bruintinten, prachtig gevlamd, met hematiet kubussen die diagonaal zijn verwerkt. Hierdoor krijg je een heel speels effect.

Rode ketting van keramiek kralen met olieglans en glazen schijfjes. Warme roodtint. 

Ketting in turquoisetinten van parelmoer met glas. Valt heel mooi plat om je hals. Leuk met armbandjes ARtu011920 en/of met ARtu021920.

Ketting van taupe keramiek en beige, bruine facet glaskralen. Leuk i.c.m. oorbellen OBec013320.

Speelse ketting van glas en fimokralen in turquoise, wit, blauw, taupe en petrol.

Turquoise, petrol, groene ketting van agaat. Zowel glanzend als matte kralen. Geketteld. Een plaatje! Past perfect bij zowel groen-, als blauw- als turquoise tinten. Verder ook prachtig bij wit, grijs en zwart.

Krulketting van chrysopraas, chips met kralen. Prachtige groentinten, speelse techniek. Leuk om samen met armband ARgr011420 te dragen.

Chrysopraas staat bekend om Yin en Yang in balans te krijgen en de Chi te stimuleren (de energiestroom), helpt bij hoge bloeddruk.

Ketting van amber/barnsteen en lava; een prachtige combi van goudbruin met antraciet. Heel licht. 

Heel zachtroze krulketting van Keshi en barokparels. Zachte glans... mooi!  Oorbellen erbij? Stuur een mailtje en ik maak ze bijpassend.

Speelse krulketting van glazen kubuskralen in geel/groen met zwart (iets paarse gloed). Leuk bij kleding in zwart, geel- en groentinten, wit, grijs en nog vele andere.

Okergele ketting van druzy agaat en gevlamde glaskralen in bruin/geel.

Leuk om samen met de armbandjes ARge014919 en/of met ARmix014919 te dragen.

Heel fijne krulketting van pegeltjes in div. maten.  AB-glans, transparant, paars, zilver, etc.; alle met olie glans.

Ketting van greige parelmoer; beige/bruin/grijs.

Met buisjes en kleine kraaltjes. Leuk met armband ARbr014419.

Hangertje van puur zilver, gemaakt van zilverklei met zilveren bail.

Kettinkje is niet inbegrepen; dat is geen zilver (alleen voor de foto gebruikt).

 

Ketting met kralen uit eigen atelier in blauw, bruin, rood, groentinten. Prachtig bij donkere tinten als bovengenoemde, maar ook bij ecru. 

Aparte statement ketting in aarde, roze, taupe, groentinten. Coral red cotton, natuursteen chips en halfedelsteen. Leuk met armband ARros014218.

 

Ketting in diep paarsblauw; electroplated kralen met facet.          Grote strasskraal middenvoor. Leuk i.c.m. armband ARbl013418.

Hanger aan handgemaakte glaskraal, roze/zwart.

Bloemmotief in glas.

Met zwarte preciosa kraaltjes aan zwarte spang.

 

Ketting in zwart, taupe, ijsblauw, wit, beige. Parelmoer- en schelpkralen, facet geslepen en zwarte UFO-kralen. Mooi te combineren.

 

Ketting met mooie pegels van natuursteen in terra/oranje.

Met facet glaskralen.

 

Ketting van Polariskralen in bruintinten; mat en glanzend.

Met fraaie Polaris magneetsluiting afgewerkt.

 

Ketting van ronde agaatkralen met prachtige tekening.

Met glas en parelmoer. Let op de prachtige agaatkralen met heel mooie motieven in meerdere maten.

 

Krulketting in (antraciet-)grijs en olijfgroen; van pyriet, electroplated agaat, halfedelsteen.

Iets sprankelend door de pyriet. Heel licht.

 

Lief kettinkje in groen tinten. Strass kralen en swarovski.

Afgewisseld met metalen buisjes.

 

Volle krulketting in blauw lapis lazuli met blauwgrijs facet. Kleine pareltjes; heel speels. Leuk met armband: ARbl034219.

Volle krulketting in grijs/taupe/zilver. Luxe shamballa-kralen,

Lampwork, glas, etc.

Aparte kralen, echt een plaatje. Heel neutraal van kleur! Met verlengkettinkje..

 

Handgemaakte hanger van echt zilver met mooi relief. Gemaakt van zilverklei. Aan leren kettinkje. Geef de lengte van het kettinkje door voor de goede maat.

Speelse ketting: zwart, grijs, zilver en transparante kubusjes.

Super licht, prachtige glans van de facetkralen.

Ketting van o.a. handgemaakte kralen uit eigen atelier. In topaas, wit, terra, geel tinten. Aan wit transparant rubber met goudmetalen schuifkralen.

Ketting van handgemaakte glaskralen in petrol, turquoise tinten en donkerblauw goudsteen. Mooi om deze ketting te dragen bij wit, donkerblauw, pastel turquoise en nog vele andere mogelijke combi's.

Oudroze met grijze ketting van mat agaat met red coral cotton.  Schitterende tekening van de ovale agaat-kralen. Deze ketting moet je in het echt zien, zulke prachtige aardetinten!

Mat transparante ketting met een mengeling van kleine kraaltjes: petrol, brons, groen, turquoise, etc. Je kunt deze ketting met zoveel kleuren combineren!

Ketting in rood, fuchsia, glaskralen met iets olie-glans. Ook mooi met armband ARro013320.

Groen rubberen, vierkante ketting met stevige sluiting, op maat gemaakt. Leuk met bijv CUBgr013920.

Trendy ketting van amethyst met mat agaat in mauve, paars. Prachtige tekening van de  agaat. Leuk samen met armband ARpa012920.

Ketting met 3D-kralen in blauwtinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde blauwtinten aan een vierkante, blauwe rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Ketting met c3D-kralen in groen/blauwtinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde groen met iets blauwtinten aan een groene rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Ketting in kobaltblauw met wit. Keramiek en glas; schijven, facet, etc. Leuk met oorbellen OBbl013420.

Heel fijn kettinkje van blauw koraal. Super licht.

Korte, metalen ketting met zwarte parels en klein strass steentje. Heel apart.

Ketting met 3D-kralen in gevlamd zwart, wit en grijs. Aparte resin 3-D platte kubussen aan een grijze rubberen ketting. De ketting is  eenvoudig zelf in te korten. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Exclusieve ketting met exotische kralen van parelmoer en glas.

Heel fraaie compositie en kleurstelling.

Oorhangers zijn op aanvraag bij te bestellen.

Ketting van mat natuursteen, geel, oker, terra. Prachtige gevlamd natuursteen.

Warmrood kettinkje van glaskralen met swarovski en facetkraaltjes afgewisseld. Mooi met armbandje ARro023320 en/of oorbellen OBro023320.

Blauw/grijze ketting met iets olieglans van Mother of pearl parelmoer. Zo goed te combineren met heel veel kleuren. Leuk met armband ARbl023420.

Ketting in regenboogkleuren van aluminium-kralen, zilvermetalen kralenschijfjes en zilvermetalen buisjes. Prachtige, heldere kleuren.

Zachtroze ketting van rozenkwarts met ruwe toermalijn. Deze laatste maakt de ketting sprankelend door de natuurlijke uitstraling. Mooi met armband ARros013520.

Ketting van zwart rubber met goudmetalen magneetslot, half mat, half glans. Door Bijouteria aangekocht.

Heel apart, licht kettinkje van donker gevlamd turquoise kralen, afgewisseld met bronskleur kralen. Mooi hartje als slotje.

Korte, metalen ketting met rode parels en klein strass steentje. Heel apart

Spang met aluminium, vierkante hanger en koningsblauwe silverfoil kubuskraal.

Ketting van groene chrysopraas, diagonale kubussen met vierkante metalen buisjes als afstandhouder. De oorbellen zijn verkocht. Chrysopraas zou kunnen heloen bij o.a. hoge bloeddruk.

Ketting van ecru glazen wokkelkralen, natuursteen schijfjes en parelmoer ecru met zwarte kralen.  Mooi te combineren!

Ketting van handgemaakte kralen in rood, oker tinten, met kleine goudkleur metalen kraaltjes voor de finishing touch. Let op de mooie tekening van de kralen die allemaal apart vervaardigd zijn.

Aubergine met fuchsia ketting. Jade, natuursteen, Swarovski en keramiek. Prachtige, open techniek, heel fijntjes. Leuk om samen met ARpa011520 te dragen.

Exclusieve ketting van zwart/goud keramiek met prachtige kralen.

Lange buisjes van keramiek met aparte, grote hanger middenvoor. Mooie metalen draadkralen naast de grote kraal.

Deze ketting is aangekocht bij een klein atelier in Frankrijk, in de Lot.

Olijfgroene ketting van handgemaakte kralen uit eigen atelier, afgewisseld met lavakralen en facetkralen. Mooi te combineren met groen, ecru, grijs, zwart, terra, etc.

Ketting van Botswana agaat en vuuragaat met chips. In natuurlijke aardetinten: ecru, bruin, groen, oker, etc. Kralen zijn gevlamd, waarbij de achter- en de voorkant ook kunnen verschillen. Mooi met armband ARbr012120.

Ketting van 2 rijen (dun en dikker) rubber met blauw/paarse, Grieks

keramiekkralen; iets kleiner dan de andere kettingen van keramiek.

De kralen zijn hol en daarom heel licht.

Afgewerkt met hoge kwaliteit kralenkapjes in de nek.

Ketting van helder koningsblauwe glaskralen, met rubber afgewerkt. Handgemaakte glaskralen middenvoor met lampwork-, facet- en schijfkralen meer naar achteren doorverwerkt.

Ketting in prachtige tinten: zacht olijfgroen met cognac/oker Polaris-kralen. Zowel mat als met een lichte glans. Mooi i.c.m. groentinten, oker, camel, cognac, ecru, wit en nog vele andere.

Ketting in wit met zilverkleur; handgemaakte sneeuwbal-kralen. Heel lieve, witte kraaltjes afgewisseld met strass en zilvermetalen kralen. Een plaatje.

Blauwe met taupe ketting; met sodaliet, parelmoer en facetglas, natuursteen kralen en Lapis ronde kralen.

Prachtige vorm gevlamde kralen. Leuk bij kleding in taupe, jeans, ecru, wit, bruin.

Parelketting van Keshi parels. Sluiting zowel voor als in de hals te dragen. Ook mooi in combinatie met armband ARec010820 en/of oorhangers OBwit010820.

Ketting in taupe, met grijstinten. Polaris en Fimo, met ster-/bloempatroon. Rustige tinten, maar wel opvallende kralen.

Bruin, zwarte ketting van kubus- en rechthoekkralen. Keramiek en glas.

Heel apart.

Prachtige krulketting in mosterdgeel/okergeel, groen, camel.

Met o.a. handgemaakte kralen uit eigen atelier.

Leuk met ARge034119. Let op de aparte kralen.

Ketting in lila/paars. Mooie open structuur. Heel aparte glaskralen.

Leuk met armbandje ARpa014919.

Ketting in bruin, brons, ecru van kralen uit eigen atelier. Met metalen draadkralen. Aan zwarte spang met draaisluiting. Kan ook aan een leren veter worden gemaakt. Een prachtig sieraad!

Ketting in grijstinten: keramiek, facetglas, parelmoer, etc.

Een plaatje; in het echt nog mooier dan op de foto.

Een ketting van agaat buiskralen, mooie schakering van terra-tinten.

In het echt nog zo veel mooier.

 

 

Ketting van keramiek en glas met mooie kapittelsluiting.

In blauw, grijs, bruin tinten.

Mooi met armband ARbl013419.

 

Fijn kettinkje in zwart met goud, glaskraaltjes in wiebertjes vorm en piramide-vormig.

Leuk i.c.m. armband ARzw013419.

 

Terra-rode ketting van koraal, carneool en agaat. Carneool chips, prachtig getekende koraalkralen, heel apart.

Asymmetrische ketting in roze en paarstinten; strasskralen en swarovski.

Met gekrulde buisjes. Prachtige tinten.

 

Ketting in petrol/turquoise in prachtige, open techniek.

Jade met fraaie tekening, hematiet, vensterkralen en strass.

 

Schitterende ketting van agaat in groen, terra tinten.

Met kleine preciosa kraaltjes er tussen.

Een schitterende kleurencombi; mooi met armband ARgr014019.

 

Plaatje!!! Pareltjes en (facet-)glas: blauw, taupe, mauve, ecru, bruin, champagne, etc.

Honderden kraaltjes. In het echt nog veel mooier dan op de foto!

Ketting van groen leer met ruwe, groene aventurijn brokken.

Afgewerkt met keramiekkralen. Aan zachtgroen koord.

Leuk met oorhangers OBgr014219.

Zweefketting van sodaliet met blauw natuursteen.

Fraai bij o.a. jeans. Leuke combi met armband ARbl014917.

 

Zweefketting met zoetwaterpareltjes in roze/paars/wit.

Aflopende tinten roze.

Ketting van prachtige kralen: Tsjechisch glas, geslepen facet preciosa, natuursteen, gevlamd glas. Let op de diversiteit aan gebruikt materiaal.

Rood, zwart, aubergine Batacuda ketting van synthetisch "Eco Friendly" rubber, flexibel, en zeewater bestendig. Het past zich aan de contouren van het lichaam, het voelt als een tweede huid en het is ultra-licht! In lengte te verstellen.   Door Bijouteria aangekocht. 

Ketting van Barok parels met zoetwaterparels.

Mooi in combinatie met armband ARec014017.

Prachtige ketting met kralen van landscape Jaspis.

Gevlamde kralen in zachtpaars/aardetinten, met natuursteen, catseye kubusjes, etc.

Zweefketting in antracietgrijs, met zilver. Facetkralen,

Druzy agaat, hematiet, vensterglaskralen, UFO-kralen, etc.

Zeer goed combineerbaar.

Ketting van luipaard jaspis met lava. Ecru met antracietgrijs. Schitterende kralen. Valt heel mooi. Leuk met armband ARec013320. Mooi bij ecru, zwart, grijs, bruintinten, terra en vele andere.

Volle ketting in prachtige,zachte tinten: roze, taupe, beige.

Met parelmoer, jade steen, rozenkwarts, Tsjechisch glas, facet.

Mooi i.c.m. armband ARros011417.

Groen rubberen ketting met sluiting, op maat gemaakt. Leuk met bijv. CUBgr013920.

Ketting in warme herfsttinten van lava en parelmoer. Olijfgroen, okergeel, terra-oranje. Prachtig i.c.m. vele tinten.

Beige rubberen ketting met sluiting, op maat gemaakt. Leuk met bijv. CUBbr013920.

Trendy ketting in vrolijke kleuren! Polaris-kralen, dus heel licht. Te combineren met heel veel tinten. Leuk met oorstekers OBmix011120.

Ketting met cube-kralen in aardetinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kralen in roestbruin, terra, goudtinten aan een beige of oranje rubberen ketting. De ketting is evt. eenvoudig in te korten. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen. Je krijgt een bruine en een oranje ketting erbij; samen of apart te dragen.

Ketting van kralen in eigen atelier gebrand. Koningsblauw, licht- en donkerblauw, taupe en iets wit. Aan rubber kettinkje, met verlengkettinkje.

Ketting van grijs, wit en transparant. Witte glaskralen met kantmotief. Mooi gevlamd motief in de grijze kralen. Valt heel mooi; leuk bijvoorbeeld bij een witte blouse.

Korte, metalen ketting met 3 rijen; discs in 3-tone: goud, zilver en koper. Aan de ene kant mat, aan de andere kant de helft strass. Dus aan 2 kanten te dragen. Aangekocht.

Halflange ketting van ecru been-kralen, zwarte lava en prachtige gevlekte ecru, zwart, iets zilver kralen. De ketting is 60cm lang (kan korter worden gemaakt; wordt geleverd met verlengkettinkje.

Ketting in camel/cognac bruin van glas, keramiek en Mother of pearlkralen. Let op de schitterende kralen, heel fraaie combinatie.

Ketting van handgemaakte kralen in vrolijke kleuren uit eigen atelier. Rood, blauw, groen, geel. Aan zwart rubber ketting. 

Olijfgroene ketting van Chrysopraas met zilvermetalen tussenkraaltjes.  Mooi i.c.m. met armbandje ARgr010820.
Van chrysopraas wordt gezegd dat het kan helpen bij o.a. bij hoge bloeddruk.