Ketting in regenboogkleuren van aluminium-kralen, zilvermetalen kralenschijfjes en zilvermetalen buisjes. Prachtige, heldere kleuren.

Ketting van luipaard jaspis met lava. Ecru met antracietgrijs. Schitterende kralen. Valt heel mooi. Leuk met armband ARec013320. Mooi bij ecru, zwart, grijs, bruintinten, terra en vele andere.

Ketting met cube-kralen in blauwtinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde blauwtinten aan een vierkante, blauwe rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Ketting in diverse bruintinten, met heel veel glazen kubuskralen. Prachtige , warme tinten. Heel licht. De ketting is gehaakt met metaal koperdraad, dus heel sterk.

Halflange ketting van ecru been-kralen, zwarte lava en prachtige gevlekte ecru, zwart, iets zilver kralen. De ketting is 60cm lang (kan korter worden gemaakt; wordt geleverd met verlengkettinkje.

Cognac/camelkleurige ketting van prachtige kralen: staafjes, facet en pareltjes. Mooi hartvormig slotje. Leuk samen met armbandjes ARbr013020.

Camel-/cognackleurig armbandjes, elastisch, met leuke bedel. Staafjes, facetkraaltjes en glasparels. Leuk om te combineren met ketting KKbr013020.

 

Rode ketting van keramiek kralen met olieglans en glazen schijfjes. Warme roodtint. 

Ketting met cube-kralen in groen/blauwtinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde groen met iets blauwtinten aan een groene rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Ketting met cube-kralen in aardetinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kralen in roestbruin, terra, goudtinten aan een beige of oranje rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen. Je krijgt zowel een bruine als een oranje ketting erbij; samen of apart te dragen.

Blauwe sjaal met kleurrijke print van viscose met iets katoen.
180x110cm.

Oorhangers met blauwe facetglaskralen. Opengewerkte ringetjes, dus heel licht, aan kleine creolen.

Armband op wire-draad van luipaard jaspis met lava. Ecru met antracietgrijs. Mooi i.c.m. ketting KKec013320. Geen sluiting, past altijd. 

Oorbellen van donkerblauwe preciosa kraaltjes. Aan stekertjes, met buisjes. Leuk om samen met armbandjes ARbl013020 te dragen.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Terra-rode ketting van koraal, carneool en agaat. Carneool chips, prachtig getekende koraalkralen, heel apart.

Trendy ketting van landscape jaspis in mauve, grijs, paarstinten en meerdere aardetinten. Prachtige tekening van de jaspis.

Witte ketting van imitatie lava met java kraaltjes. Heel fraai in alle eenvoud. Met meerdere kleine kraaltjes in wit, transparant en champagne afgewerkt. Swarovski, jade en glas. Leuk met armband ARwit 022720.

 

Ketting in turquoise met ecru. Heel fijntjes. Zachte tinten, gevlamde kralen. Leuk met armbandjes ARtu012920.

Ketting van mat natuursteen, geel, oker, terra. Prachtige gevlamd natuursteen.

Ketting in regenboogkleuren van Polaris-schijfkralen, metalen schijfjes en buisjes in mooie, frisse kleuren. Heel goed te combineren!

Ketting met cube-kralen in gevlamd zwart, wit en grijs. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen aan een grijze rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Lange ketting in diverse groentinten. Handgemaakte glaskraal, resin imi-natuursteen, glas schijven, kleine ijspareltjes van metallook. Heel speels.

Ecru/camelkleurige ketting van prachtige gegolfde kralen. Preciosa, facet, Swarovski kubusjes. Leuk samen met oorbellen OBec013020 en armbandjes ARec013020.

Ecru/camelkleurige oorbellen van prachtige gegolfde kralen aan kettinkjes, met oorsteker. Leuk samen met ketting KKec013020 en armbandjes ARec013020.

Ketting van glasparels met strass in diverse tinten. In blauw, rood, groen, creme, ecru, geel, paars, etc. dus heel goed te combineren

Verstelbare ring van zachtgroen gevlamd Polaris. Heel licht, ca 3,5cm doorsnee.

Ketting met cube-kralen in groen-/bruin-/beigetinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kralen aan een groene rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1, 2 of 3 kubussen te dragen.

Sjaal met kleurrijke print in vrolijke, zomerse kleuren, zoals geel, turquoise, roze, camel, blauw, etc. Viscose met iets katoen. Prachtig bij o.a. geel, donkerblauw, wit, etc. In het echt nog veel mooier! 180 x 110cm.

Ketting met cube-kralen in fuchsia, aubergine en ecru. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kubus-kralen aan een witte rubberen ketting. De ketting is eventueel heel eenvoudig zelf in te korten door er een stukje af te knippen. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Ketting met cube-kralen in warme bruintinten. Aparte resin 3-D kralen, platte kubussen. Gevlamde kralen aan een brons metalen ketting met magneet. Ook met 1 of 2 kubussen te dragen.

Set van 3 blauwe armbandjes van preciosa kraaltjes. Met bedels. Leuk om samen met oorbellen OBbl013020 te dragen.

Grijze natuursteen hanger aan creolen. Chique sieraad. Aangekocht. Iets gevlamde steen. 4 cm.

Shawl in vrolijke kleuren met wit als ondergrond. 30% zijde, 70% viscose. Heel soepel vallend. Met blauw, geel, fuchsia, groen, oranje, etc.

Set van 3 elastische, turquoise armbandjes. Ijspareltjes, glaskraaltjes, glasfacet kraaltjes, metalen connector, bedel: schaapje.

Elastisch, zalm-oranje armbandje van glaskralen met connector. Pareltjes, glaskraaltjes, mille fiore kubusjes en metalen connector met ster.

Trendy ketting van amethyst met mat agaat in mauve, paars. Prachtige tekening van de  agaat. Leuk samen met armband ARpa012920.

Set van 3 roze armbandjes met lieve bedels van een schaapje en een flamingo. Met klein strass tussenzetsel. Omtrek ca. 16-17cm.