Trendy ketting in vrolijke kleuren; apart design! Polaris-kralen, dus heel licht. Te combineren met heel veel tinten. Leuk met oorstekers OBmix011120.

Krulketting van chrysopraas, chips met kralen. Prachtige groentinten, speelse techniek. Leuk om samen met armband ARgr011420 te dragen.

Chrysopraas staat bekend om Yin en Yang in balans te krijgen en de Chi te stimuleren (de energiestroom). Verder wordt er gezegd dat het o.a. helpt bij hoge bloeddruk, samen met bergkristal de slaap bevordert, kan helpen bij meditatie en een nieuwe cyclus laat beginnen.

Roomkleurige ketting van Mother of Pearl en schelpkralen. Afgewisseld met glaskralen. In room-/ecru kleur. Geketteld.

Oorstekers met gras-groene hangers van veel kraaltjes aan prachtige DQ-metalen stekers. Totale lengte ruim 4,5cm.

Jeansblauwe ketting van matte labradoriet met goudmetalen tussenkraaltjes. Leuk om te dragen samen met armband ARbl011220.

Ketting van dik sponsrubber met ecru/beige/greige Grieks keramiekkralen. De kralen zijn hol en daarom heel licht. Afgewisseld met bruin gevlamde resin kralen.  Afgewerkt met hoge kwaliteit kralenkapjes in de nek.

Olijfgroene ketting van handgemaakte kralen uit eigen atelier, afgewisseld met lavakralen en facetkralen. Mooi te combineren met groen, ecru, grijs, zwart, terra, etc.

Ketting van handgemaakte kralen in petrol, groen, afgewisseld met aparte glaskralen, aan vierkante rubber ketting. Let op de aparte kralen! 

Ketting in prachtige lente-tinten: zacht olijfgroen met cognac/oker Polaris-kralen. Zowel mat als met een lichte glans. Polariskralen zijn kralen die opgebouwd zijn uit ca 50 laagjes, waardoor je een prachtige glans van binnenuit ziet. Mooi i.c.m. groentinten, oker, camel, cognac, ecru, wit, donkerblauw en nog vele andere.

 Oorhangers van olijfgroen lava aan zilverkleur stekers. Totale lengte 4cm. Super licht.

Halflange terra-kleur ketting van agaat met glas. Geketteld. Prachtige natuurlijke tinten. Leuk om samen met armband ARor011320 te dragen.

Ketting in petrol van agaat met glas en keramiek. Mooie combinatie van aparte kralen, met prachtige glans. Let op de mooie tekening van het agaat en de keramiek. Leuk met armband ARpetr011220.

Oorhangers van blauw halfedelsteen met goudmetaal afgewerkt. Aan Dq hangers, met sprankelende donkerblauwe kralen en kralenkapje. Totale lengte 6 cm.

Oorhangers aan steker van nude natuursteen met pegelhanger. Prachtig zachte tint. Een plaatje!

Lange, dikke sponsrubberen ketting met magneetslot. In verschillende lengtes te dragen. Stoer slot. (Let op: niet voor zwangere dames of mensen met een pacemaker).

Ketting van blauwgrijs handgemaakte kralen met witte Polaris. Kleine facetkraaltjes completeren het geheel. De ketting is 38 cm, te verlengen tot 44cm. Wil je deze langer, geef het even aan.

Olijfgroene ketting van Chrysopraas met goudkleur metalen tussenkraaltjes.  Mooi om samen met armbandje ARgr010820 te dragen.
Van chrysopraas wordt gezegd dat het kan helpen bij o.a. bij hoge bloeddruk, een bevalling kan vergemakkelijken, i.c.m. bergkristal de slaap kan bevorderen en dat het een cyclus af kan sluiten en een nieuwe laat beginnen. 

etting van handgemaakte, turquoise kralen uit eige atelier met mat witte grote kralen, aan dubbel rubberen, turquoise ketting met magneetsluiting.

Verstelbare, zwarte met iets groenige ring, ca. 2 cm doorsnede.

Ketting van handgemaakte kralen in lila, paars, zwart. In eigen atelier gebrande kralen in combinatie met facetglas kraaltjes.

Ketting in groentinten van prachtige glaskralen. Facet, pareltjes, etc. En let eens op de leuke tonnetjes kralen. Anders dan anders!

Ring in rood, zwart, geel, groen, etc. Ca. 3cm doorsnede. Elastisch, dus past (vrijwel) altijd.

Oorstekers met Lapis Lazuli druppelhangers. Aan fraaie stekers. Totale lengte 4,5cm. 

Armband van chrysopraas chips. Prachtige groentinten, op wire gemaakt, dus geen sluiting nodig en past altijd. Leuk om samen met ketting KKgr011420 te dragen.

 

Handgemaakte hanger van echt zilver met mooi relief. Gemaakt van zilverklei. Aan leren kettinkje. Geef de lengte van het kettinkje door voor de goede maat.

Blauwe armband van matte labradoriet en dumortieriet en goudmetalen kraaltjes. Mooie combi met ketting KKbl011220.

Ketting van toermalijn in prachtige kleuren: groentinten, oker/geel, roze, etc. Dus mooi om te combineren met veel tinten.

Ketting met handgemaakte kralen in roodtinten, met transparante kralen en rubber. Gemaakt in eigen atelier.

Ketting in terra en grijs tinten van Polaris buiskralen. Deze ketting kun je bij heel veel kleding dragen, o.a. grijs, zwart, brui, cognac, okergeel, ecru, en ga zo maar door. Heel licht!

Ketting van 2 rijen (dun en dikker) rubber met blauw/paarse, Grieks

keramiekkralen; iets kleiner dan de andere kettingen van keramiek.

De kralen zijn hol en daarom heel licht.

Afgewerkt met hoge kwaliteit kralenkapjes in de nek.

Elastische armband van agaat in terra tinten met glas. Prachtige natuurlijke tinten. Leuk om samen met ketting KKor011320 te dragen.

Ketting die zowel kort als halflang is te dragen van jaspis met mooie fossielen, afgewisseld met koper spoeltjes kralen. In ecru/oker/aardetinten.

Turquoise, petrol ketting van grote, ovale, agaat kralen, mat jade craquelé en glaskralen. Geketteld.

Oorhangers van unakiet, gevat in zilvermetaal met Bohemian hanger aan strass kristal steker. Filigrain hanger in bijpassende tint terra. Totale lengte 5cm.                                                                        Unakiet werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend. Fysiek stimuleert unakiet het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het lichamelijk herstel na een ziekte of verwonding. 

Oorbellen van zwart lava aan zwarte glas-steker. Totale lengte ca 3cm.

Lieve oorstekertjes van parelkralen in pegelvorm aan creooltjes van goudmetaal. Met kleine strass-rondellen. Totale lengte, ca 3,5cm.

Roze/grijze ketting van rough agaat, rough toermalijn en rozenkwarts. Met kleine antracietgrijze houten kraaltjes. Licht door de open techniek.

Oorhangers van groen chrysopraas in kubusvorm. Aan fraaie steker met groen steentje. Leuk met ketting KKgr021020.

Bruin, hoogwaardig leren armband met DQ schuifkralen, 1cm breed.  Met verlengkettinkje om de armband aan te passen aan de pols. Levensboom-schuifkraal.

Ketting met open metallook kralen en facet kubusjes, matwitte schijfkraaltjes, (olie-)transparant. Zo sprekend en zo combineerbaar bij vrijwel elke kleur!

Zwart leren armband met magneetslot en hondenpoot-bedel.

Omvang: 18cm. OOk leuk om te dragen met meerdere ambandjes.

Ketting van handgemaakte kralen in rood, oker tinten, met kleine goudkleur metalen kraaltjes voor de finishing touch. Let op de mooie tekening van de kralen die allemaal apart vervaardigd zijn.

Oudroze kralenpen met handgemaakte kralen uit eigen atelier en zilver metalen bolkraaltjes.