Shawls, (haar)accessoires, etc.

Uitverkocht

Blauwe sjaal met kleurrijke print van viscose met iets katoen.
180x110cm. 20% katoen, 80% viscose.

Sjaal met kleurrijke print in vrolijke, zomerse kleuren, zoals geel, turquoise, roze, camel, blauw, etc. Viscose met iets katoen. Prachtig bij o.a. geel, donkerblauw, wit, etc. In het echt nog veel mooier! 180 x 110cm.

Aparte, turquoise/petrol clipsluiting met kettinkjes voor je vest of omslagdoek/shawl. Zo houd je je kleding op een veilige, mooie manier bij elkaar, zonder je kleding te beschadigen. Klik de clip eerst aan de ene kant, daarna aan de andere kant vast. Bepaal zelf op welke hoogte je dat doet.

Bronsbruine clipsluiting met grappige pomponnetjes, voor je vest of omslagdoek/shawl. Zo houd je je kleding op een veilige, mooie manier bij elkaar, zonder je kleding te beschadigen. Klik de clip eerst aan de ene kant, daarna aan de andere kant vast. Bepaal zelf op welke hoogte je dat doet.

Grijze imi-leren shawlring met strass. Rechts op de foto. Wordt om een shawl geschoven. Ook als ringetje te dragen. (Ringmaat ca. 18-19).

Set van 2 satijnen scrunchies in champagne/beigetinten. Polyester. 17cm x 7cm. Als armband of in het haar te dragen.

Tas-/sleutelhanger in blauwtinten. Met pompons en kralen. Tekst: Love. 

Haarspeld in goudkleur met strass: Smile.

 

SHgrij012418

€ 13,50

SHgrij012418

€ 13,50

Donkergrijs/ antraciet lange shawl. Valt heel mooi.

60% Polyester,40% Acryl; 90 X 200 cm.

 

DIV013019

€ 3,50

DIV013019

€ 3,50

Prachtige haarstekers met witte parelkralen.

Plaatje! Op mooi sieradenkaartje. Aangekocht door Bijouteria.

Lange shawl van puur zijde in blauw met petrol/turquoise. Deze valt heel soepel.

Aparte, clipsluiting voor je vest of omslagdoek/shawl van terra polaris met edelsteen chips in aardetinten. Let op: product kan iets verschillen door gebruik van natuursteen. Zo houd je je kleding op een mooie manier bij elkaar, zonder je kleding te beschadigen. Klik de clip eerst aan de ene kant, daarna aan de andere kant vast. Bepaal zelf op welke hoogte je dat doet.

ZIlver metalen clipsluiting met metalen facetkralen, voor je vest of omslagdoek/shawl. Zo houd je je kleding op een veilige, mooie manier bij elkaar, zonder je kleding te beschadigen. Klik de clip eerst aan de ene kant, daarna aan de andere kant vast. Bepaal zelf op welke hoogte je dat doet.

Tas-/sleutelhanger in roze, met hartjeskralen van parelmoer, een kwastje en de tekst: Love.

Leren sleutelhanger met DQ schuiver en prachtige bruine

Polaris kraal. Verstelbaar.

 

Set van 2 satijnen scrunchies in grijs/rozetinten. Leuke print.  Polyester. 17cm x 7cm. Als armband of in het haar te dragen.

Haarspeld in goudkleur met pareltjes: Happy!

Donkerblauw leren shawlclips of te dragen als armband. Handig en leuk om als extraatje om je shawl te dragen/bij elkaar te houden.

Nude imi-leren shawlring met strass. Links op de foto. Wordt om een shawl geschoven. Ook als ringetje te dragen. (Ringmaat ca. 18-19).